Onze klanten

We richten ons primair op landelijke sportbonden. Daarnaast zijn we actief voor verschillende non-profit organisaties (verenigingen en stichtingen) die in de sport actief zijn.

Wie is onze doelgroep?

In onze wereld werken vooral mensen met een liefde voor een bepaalde sport. Vanuit deze liefde willen ze zich inzetten om de sport verder te ontwikkelen. In de praktijk stranden deze goede bedoelingen vaak in operationele taken die niet direct iets met de sport te maken hebben.

Wij zetten ons in voor organisaties die zich volledig willen richten op hun doelgroep en niet op de randzaken. Sportbonden die zich willen inzetten voor hun leden of stichtingen die activiteiten willen organiseren waar de wereld op zit te wachten. Dat lukt alleen door afstand te nemen van de operationele zaken en te investeren in activiteiten die een directe bijdrage aan de doelstelling van jouw organisatie leveren.

null

Landelijke sportbonden

Handen

Non-profit organisaties

Mensen

Tot 25 medewerkers

Euro

Tot € 20 mln omzet

Wie zijn onze klanten?

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen is eigenlijk veel belangrijker dan wat we zelf zeggen.

Lees hieronder onze klantverhalen om een goed beeld te krijgen van wie wij zijn en wat wij voor anderen betekenen.

De NADB is volop in ontwikkeling. We zijn een kleine bond, waarin vrijwilligers het verschil maken. Op financieel en administratief vlak laten we ons professioneel ondersteunen door BONDcenter. We hebben hierin een betrouwbare partner gevonden die onze back-office taken organiseert, waardoor wij ons kunnen richten op de verdere inhoudelijke ontwikkeling en professionalisering van de danssport.

Jeffrey van Meerkerk

Voorzitter Nederlandse Algemene Danssport Bond

BONDcenter combineert financiële en administratieve expertise met kennis van de sportsector. Voor Gehandicaptensport Nederland levert die combinatie in de dienstverlening veel winst op.

Dos Engelaar

Directeur Gehandicaptensport Nederland

BONDcenter neemt een aantal belangrijke taken over van de Boksbond. Op financieel en administratief gebied is BONDcenter inmiddels een onmisbare schakel binnen het functioneren van de Boksbond. Ik kan alle andere ‘kleine bonden’ die een professionele- en kwalitatief hoogstaande ondersteuning zoeken, adviseren ons voorbeeld te volgen.

Peter Bonthuis

Directeur Nederlandse Boksbond