Werken bij

Heb jij de ambitie om je als professional in de sport te ontwikkelen? Ben je cijfermatig sterk, leergierig en een zelfstandig werker? Ben je gek op sport en draag je bij aan de sfeer in elk team met je enthousiasme, behulpzaamheid en vrolijke persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer weten over ons team en de waarden waar we voor staan, kijk dan hier. Vanwege onze continue groei is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar admin@bondcenter.nl.

Ook zijn we altijd op zoek naar goede stagiairs die ervaring bij ons op willen komen doen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Openstaande vacatures

Finance meewerkstage

Studeer jij Finance & Control op HBO niveau? Ben je zelfstandig, klantgericht, analytisch sterk en flexibel? En scoor je goed op het vak Bedrijfsadministratie en wil je deze kennis nu in de praktijk toepassen om je skills op dit gebied verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geen gepaste vacature, toch bij ons werken?

Vanwege onze continue groei is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Ook zijn we altijd op zoek naar goede stagiairs die ervaring bij ons op willen komen doen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Stagemogelijkheden

We zijn altijd op zoek naar studenten Finance & Control die goed scoren op het vak Bedrijfsadministratie. Wil jij je kennis in de praktijk toepassen om je skills op dit gebied verder te ontwikkelen? Bekijk dan hier onze vacature.

Stagiairs

Studenten die jou voorgingen zeiden het volgende over een stage bij BONDcenter:

‘Ik krijg in korte tijd de kans om met alle aspecten van bedrijfsadministratie kennis te maken. Vrijwel geen dag is hetzelfde. Mijn collega’s zijn erg hulpvaardig en altijd bereid om me op weg te helpen. Hierdoor voel ik me een volwaardig lid van het team. Dit maakt mijn stage zowel leerzaam als leuk!’

Mikey

Stagiaire 2018

‘Bij BONDcenter denk ik aan uitdaging, betrokkenheid en een positieve sfeer. Ik heb mijn stage bij BONDcenter als leerzaam en uitdagend ervaren, dankzij de veelzijdige taken en werkzaamheden op bijna alle gebieden van de financiële boekhouding. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van communicatie, samenwerken en klantcontact.’

Laura

Stagiaire 2019