Ons team

Bij BONDcenter opereren we als een hecht team. Maar wat bedoelen we daar precies mee? We zijn zeker niet allemaal hetzelfde, maar we zoeken wel altijd naar het gezamenlijke dat ons bindt. Dat kan werk gerelateerd zijn, maar ook iets wat we privé belangrijk of leuk vinden. Uiteindelijk moet hierdoor ieder teamlid zich bij ons thuis voelen en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Over ons team

We hebben een open, informele en sportieve werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Dit doen we op basis van de volgende kernwaarden:

  • We behandelen elkaar op een respectvolle manier
  • We moedigen elkaar aan om feedback te geven
  • We staan structureel stil bij onze successen
  • We maken tijd voor elkaar

Joost van Mierlo

Directeur

Na jaren in de telecomsector te hebben gewerkt, maakte Joost in 2007 de overstap naar de sportwereld. Joost heeft onder andere ervaring opgedaan bij de wielerbond, de skivereniging en de roeibond. Joost is een all-rounder, hij bekleedde diverse marketing en management rollen, deels als zelfstandig ondernemer. In 2022 is Joost het team komen versterken, hij is verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en groei van het klantenbestand. Joost volgt en bezoekt graag grote sportevenementen. In de ‘herfst van zijn carrière’ probeert hij fit te blijven in de sportschool en de Haagse duinen.

Rianne Oostwoud Wijdenes

Directeur

Rianne Oostwoud Wijdenes
Na haar onderzoeksmaster Linguïstiek aan de Universiteit van Utrecht heeft Rianne de nodige ervaring opgedaan op het gebied van financiële administratie en officemanagement binnen het MKB. Daarnaast heeft ze er een topsport loopbaan op zitten als lacrosser. Deze combinatie maakt dat ze altijd op zoek is naar mogelijke verbeteringen en optimalisaties. Binnen BONDcenter is ze dan ook verantwoordelijk voor het aansturen van het team, het begeleiden van procesverbeteringen en het bewaken van de planning. Ook enthousiasmeert ze collega's graag om een bordspel te spelen, het liefst eentje die ze nog niet kent.

Maarten van Koolwijk

Eigenaar / Accountmanager

Maarten van Koolwijk
Na een studie ondernemingsrecht en vier jaar op de juridische en de marketingafdeling van Grolsch te hebben gewerkt, lag de volgende stap voor Maarten in de sportwereld. Vanaf daar werd de rode draad in zijn loopbaan het structureren van organisaties en werkprocessen. Als interim manager en projectleider bracht hij zakelijkheid in veelal door vrijwilligers geleide organisaties. Deze ervaring zet hij nu in om de processen bij BONDcenter optimaal in te richten.

Victor van Koolwijk

Eigenaar / Accountmanager

Victor van Koolwijk
Na jarenlang in diverse financiële functies bij grote bedrijven (DSM, Kempen&Co, Shell) te hebben gewerkt, besloot Victor in 2007 dat het tijd werd om financieel management voor het MKB op een andere manier in te steken. Hij typeert zichzelf als man van de cijfers, iets wat er van kinds af aan in heeft gezeten. Victor is het financiële geweten van BONDcenter en zorgt ervoor dat onze klanten van het benodigde inzicht en strategisch advies worden voorzien.

Daisy Pas

Team Operations

Na het succesvol afronden van haar studie Finance & Control is Daisy na een leuke stageperiode weer bij BONDcenter teruggekeerd. Ze houdt van een uitdaging en wil zichzelf graag verder ontwikkelen op financieel gebied. Tijdens haar werkzaamheden streeft ze ernaar het beste eruit halen in samenwerking met de klant. Daisy is een groot fan van de Formule 1 en vindt het geweldig om live aanwezig te zijn tijdens een raceweekend om mee te juichen op de tribune.

Danielle Hornes

Team Operations

Na een succesvolle stageperiode is Danielle -na het afronden van haar HBO-studie Finance & Control- met veel plezier teruggekeerd bij BONDcenter. Graag houdt ze zich bezig met allerlei financiële vraagstukken om daarbij de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Haar vrije tijd brengt ze vooral door op het voetbalveld om daar als spelbepalende keeper met haar teamgenoten de best mogelijke prestatie neer te zetten.

Izan Dilbaz

Team Operations

Izan Dilbaz
Izan is altijd op zoek naar uitdagingen. Voor hem draait het allemaal om constante verbetering als persoon en constante verbetering van zijn omgeving. Zodra hij een doel voor ogen heeft, gaat hij er voor de volle 100% voor. Izan werkt bij BONDcenter vanwege de diversiteit in taken en klanten die er bij zijn werkzaamheden komen kijken. Hij vermoedt dat synchroonzwemmen een sport is die wel bij hem past.

Martine Robbe

Team Operations

Na haar bachelor International Business and Management Studies en haar onderzoeksmaster Sociale en Organisatie Psychologie heeft Martine het merendeel van haar tijd gewijd aan haar gezin. Daarnaast heeft Martine verschillende vrijwilligersfuncties vervuld. Toen de kinderen wat ouder werden ging Martine opzoek naar nieuwe uitdagingen en werkt sinds dien met veel plezier bij Finance Matters. De combinatie van analytisch en cijfermatig werk en de samenwerking met klanten past haar goed. Haar vrije tijd besteedt ze graag met haar gezin. Wanneer ze tijd over heeft gaat ze graag wandelen of hardlopen in de duinen.

Maud Eriks

Team Operations

Na het afronden van de master Sportbeleid en Sportmanagement aan de Universiteit Utrecht, voelde Maud zich het meest aangetrokken tot de financiële kant van de sport. Met een combinatie van sport- en financiële kennis ondersteunt ze haar klanten optimaal. In haar vrije tijd doet Maud aan waterpolo en is ze vaak in of rondom het zwembad te vinden. Als bestuurslid van waterpolovereniging DJK-ZAR organiseert Maud meerdere keren per jaar leuke activiteiten, zoals pub quizzen en casinoavonden.

Michiel Thoonen

Accountmanager

Michiel Thoonen
Michiel heeft al veel financiële ervaring opgebouwd vanuit verschillende perspectieven. Eerst acht jaar bij een accountantskantoor, daarna drie jaar voor een kappersfranchise. Hierbij zijn alle facetten van de administratie de revue gepasseerd, waardoor geen enkele vraag onbeantwoord zal blijven. Hij is zelf fanatiek voetballer op de velden in Nootdorp en is regelmatig in de sportschool te vinden voor een GRIT-training. Zo kan er af en toe aan een survivalrun of halve marathon deelgenomen worden.

Robert Heida

Accountmanager

Robert is een allround financieel manager met vele jaren ervaring. Na zijn interne opleiding bij de Belastingdienst heeft hij de studie SPD met succes afgerond. Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij diverse advies- en accountantskantoren heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als financieel manager / controller. Met deze achtergrond kent hij alle aspecten van financiële administraties en administratieve organisaties, maar weet hij ook het verhaal achter de cijfers te doorgronden en te delen. Hiernaast is Robert regelmatig sportief bezig als fietser en tennisser en heeft hij in het verleden fanatiek gehockeyd en marathons gelopen.

Robin Pluimgraaff

Team Operations

Na het afronden van de opleiding Accountancy op de Haagse Hogeschool heeft hij twee jaar werkervaring opgedaan bij een accountantskantoor. Hier heeft hij veel geleerd over de verschillende aspecten van financiële administraties. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met sport, en dan vooral sport kijken. Daarnaast houdt hij van fitness en gaat hij af en toe een rondje hardlopen in de Katwijkse duinen.

Zainab Sadal

Team Operations

Na 8 jaar werkervaring bij haar vorige werkgever te hebben opgedaan, is Zainab op zoek gegaan naar andere uitdagingen. Deze heeft ze bij Finance Matters gevonden! Zainab houdt van diversiteit in haar werkzaamheden en de doorgroeimogelijkheden. In haar vrije tijd wandelt ze graag door het prachtige Delft.

Vacature

Hier komt jouw foto

Nieuwe medewerker
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan hier naar onze openstaande vacatures of stuur hier je open sollicitatie aan ons toe.