Ons team

Bij BONDcenter opereren we als een hecht team. Maar wat bedoelen we daar precies mee? We zijn zeker niet allemaal hetzelfde, maar we zoeken wel altijd naar het gezamenlijke dat ons bindt. Dat kan werk gerelateerd zijn, maar ook iets wat we privé belangrijk of leuk vinden. Uiteindelijk moet hierdoor ieder teamlid zich bij ons thuis voelen en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Over ons team

We hebben een open, informele en sportieve werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Dit doen we op basis van de volgende kernwaarden:

  • We behandelen elkaar op een respectvolle manier
  • We moedigen elkaar aan om feedback te geven
  • We staan structureel stil bij onze successen
  • We maken tijd voor elkaar

Steven van den Berg

Directeur/AM

Steven is een ervaren manager die in meerdere branches en bedrijfstypes werkzaam is geweest. Na afronding van zijn RA studie tijdens zijn PWC periode als accountant, werkte hij als controller bij diverse grote Corporate Retail organisaties en als CFO voor een ICT bedrijf. Met die ervaring is de afslag naar de sportbranche genomen in een brede CFO rol bij golforganisatie The Dutch gevolgd door een sportgaming start-up. Ook privé bestaat deze passie voor sport zowel op als naast de velden. Vanuit deze achtergrond is BONDcenter een perfect match met sport en Finance.

Silver Hamelink

(FM) Directeur/AM

Michiel Thoonen

Accountmanager

Michiel Thoonen
Michiel heeft al veel financiële ervaring opgebouwd vanuit verschillende perspectieven. Eerst acht jaar bij een accountantskantoor, daarna drie jaar voor een kappersfranchise. Hierbij zijn alle facetten van de administratie de revue gepasseerd, waardoor geen enkele vraag onbeantwoord zal blijven. Hij was zelf fanatiek voetballer op de velden in Nootdorp, maar is inmiddels overgestapt naar tennis. Daarnaast doet hij graag mee aan hardloopwedstrijden.

Melissa Wensveen

AM/Controller

Martine Robbe

Controller en HR

Na haar bachelor International Business and Management Studies en haar onderzoeksmaster Sociale en Organisatie Psychologie heeft Martine het merendeel van haar tijd gewijd aan haar gezin. Daarnaast heeft Martine verschillende vrijwilligersfuncties vervuld. Toen de kinderen wat ouder werden ging Martine opzoek naar nieuwe uitdagingen en werkt sinds dien met veel plezier bij BONDcenter. De combinatie van analytisch en cijfermatig werk en de samenwerking met klanten past haar goed. Haar vrije tijd besteedt ze graag met haar gezin. Wanneer ze tijd over heeft gaat ze graag wandelen of hardlopen in de duinen.

Daisy Pas

Controller

Na het succesvol afronden van haar studie Finance & Control is Daisy na een leuke stageperiode weer bij BONDcenter teruggekeerd. Ze houdt van een uitdaging en wil zichzelf graag verder ontwikkelen op financieel gebied. Tijdens haar werkzaamheden streeft ze ernaar het beste eruit halen in samenwerking met de klant. Daisy is een groot fan van de Formule 1 en vindt het geweldig om live aanwezig te zijn tijdens een raceweekend om mee te juichen op de tribune.

Özlem Odabas

Team Operations

Özlem heeft communicatie gestudeerd en diverse werkzaamheden verricht. Omdat ze vindt dat ze nooit is uitgeleerd en meerdere interessegebieden heeft besloot ze met de studie Finance & Control zich verder te ontwikkelen. Cijfers overzichtelijk maken en er voor zorgen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen geeft haar voldoening. Daarnaast vindt ze een directe communicatie met haar klanten erg belangrijk en staat de tevredenheid van haar klanten op nummer 1. In haar vrije tijd doet ze o.a. aan krachtsport en kan ze erg genieten van de natuur.

Hugo Zemering

Team Operations

Hugo is momenteel een werkstudent en is werkzaam voor diverse klanten voor het BONDcenter team. Hij zet zich in om de financiële administratie te verzorgen voor diverse sportbonden. In zijn vrije tijd doet Hugo aan hardlopen en aan krachtraining in de sportschool.

Izan Dilbaz

Innovatie manager/AM

Izan Dilbaz
Izan is altijd op zoek naar uitdagingen. Voor hem draait het allemaal om constante verbetering als persoon en constante verbetering van zijn omgeving. Zodra hij een doel voor ogen heeft, gaat hij er voor de volle 100% voor. Izan werkt bij BONDcenter vanwege de diversiteit in taken en klanten die er bij zijn werkzaamheden komen kijken. Hij vermoedt dat synchroonzwemmen een sport is die wel bij hem past.

Maarten van Koolwijk

Accountmanager

Maarten van Koolwijk
Na een studie ondernemingsrecht en vier jaar op de juridische en de marketingafdeling van Grolsch te hebben gewerkt, lag de volgende stap voor Maarten in de sportwereld. Vanaf daar werd de rode draad in zijn loopbaan het structureren van organisaties en werkprocessen. Als interim manager en projectleider bracht hij zakelijkheid in veelal door vrijwilligers geleide organisaties. Deze ervaring geeft hij nu door aan het BONDcenter team.

Victor van Koolwijk

Accountmanager

Victor van Koolwijk
Na jarenlang in diverse financiële functies bij grote bedrijven (DSM, Kempen&Co, Shell) te hebben gewerkt, besloot Victor in 2007 dat het tijd werd om financieel management voor het MKB op een andere manier in te steken. Hij typeert zichzelf als man van de cijfers, iets wat er van kinds af aan in heeft gezeten. Victor is het financiële geweten van BONDcenter en zorgt ervoor dat onze klanten van het benodigde inzicht en strategisch advies worden voorzien.

Robert Heida

Accountmanager

Robert is een allround financieel manager met vele jaren ervaring. Na zijn interne opleiding bij de Belastingdienst heeft hij de studie SPD met succes afgerond. Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij diverse advies- en accountantskantoren heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als financieel manager / controller. Met deze achtergrond kent hij alle aspecten van financiële administraties en administratieve organisaties, maar weet hij ook het verhaal achter de cijfers te doorgronden en te delen. Hiernaast is Robert regelmatig sportief bezig als fietser en tennisser en heeft hij in het verleden fanatiek gehockeyd en marathons gelopen.

Danielle Hornes

Controller

Na een succesvolle stageperiode is Danielle -na het afronden van haar HBO-studie Finance & Control- met veel plezier teruggekeerd bij BONDcenter. Graag houdt ze zich bezig met allerlei financiële vraagstukken om daarbij de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Haar vrije tijd brengt ze vooral door op het voetbalveld om daar als spelbepalende keeper met haar teamgenoten de best mogelijke prestatie neer te zetten.

Manon Prins

Team Operations

Manon heeft na een aantal jaar een eigen handwerkwinkel te hebben gehad, ervoor gekozen om zich meer te willen verdiepen in de administratieve kant en hierbij anderen te willen ondersteunen. Daarom is zij begonnen om zich om te scholen. Bij BONDcenter werkt zij met veel plezier samen met haar collega’s en de klanten om te zorgen voor een kloppende administratie. In haar vrije tijd doet ze graag actieve dingen met haar gezin, speelt ze korfbal, wandelt ze graag en vindt je haar regelmatig in de sportschool.

Vacature

Hier komt jouw foto

Nieuwe medewerker
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan hier naar onze openstaande vacatures of stuur hier je open sollicitatie aan ons toe.