Financial service medewerker

BONDcenter, Den Haag

Ben je cijfermatig sterk, een harde werker en een echte meedenker? En draag je bij aan de sfeer in elk team met je enthousiasme, behulpzaamheid en vrolijke persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Financial service medewerker sta je sportbonden met raad en daad terzijde. Jij bestiert de volledige boekhouding van onze klanten en draagt daarmee bij aan onze ambitie; Wij bieden stabiliteit en kennis waardoor onze klanten hun kostbare tijd kunnen besteden aan de sport.

Gewenst profiel

 • Opleiding
  Afgeronde HBO opleiding op financieel gebied
 • Gevorderde kennis
  Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis
  Uitstekende vaardigheden in Excel en vloeiend Nederlands in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel

BONDcenter is financieel en administratief partner van sportbonden en MKB-ondernemingen. Ons motto is: “De sport is voor u!” Concreet betekent dit dat we financieel administratieve werkzaamheden voor onze klanten uitvoeren, operationele processen stroomlijnen en optreden als sparringpartner en adviseur.

De dagelijkse financieel administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd door de medewerkers van onze afdeling Operations. Als Financial service medewerker ben jij een belangrijk onderdeel van deze afdeling. Je rapporteert aan de manager Operations.

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering van verschillende klanten (met name sportbonden, maar mogelijk ook enkele MKB-ondernemingen). Je zorgt voor de inkomende en uitgaande facturenstroom en alle daaraan gerelateerde taken, zoals debiteurenbeheer, belastingaangiftes, salaris- en ledenadministratie.

Ook beheer je digitale correspondentie (mailboxen van onze klanten en helpdesk) en neem je de telefoon aan om vragen van onze klanten direct af te handelen. Je zorgt voor relevante managementinformatie die onze klanten in staat stelt de juiste keuzes te maken. Maar boven alles ben jij de spin in het web die het hoofd koel kan houden in de hectiek van alledag.

Dit is je profiel

 • Hulpvaardig, vriendelijk en toegankelijk
 • Je begrijpt dat je alleen kunt leren door de handen uit de mouwen te steken en accepteert dat je daarbij ook fouten maakt
 • Je kan goed plannen en weet de juiste dingen prioriteit te geven
 • Je kan goed en snel relaties opbouwen, ook met mensen die je weinig ziet
 • Cijfermatig sterk
 • Positieve energieke instelling
 • Je staat stevig in het leven en maakt daarbij bewuste keuzes
 • Pro-actieve houding: Kijkt vooruit en handelt er naar

Affiniteit met sport is vanwege de aard van ons klantenbestand een pré.

Minimale vereisten

 • checkbox-icon
  Afgeronde HBO opleiding op financieel gebied
 • checkbox-icon
  Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • checkbox-icon
  Uitstekende vaardigheden in Excel
 • checkbox-icon
  Vloeiend Nederlands in woord en geschrift

Ervaring met het werken voor verschillende klanten is een pré

Over ons team

We hebben een open, informele en sportieve werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Dit doen we op basis van de volgende kernwaarden:

We behandelen elkaar op een respectvolle manier
We moedigen elkaar aan om feedback te geven
We staan structureel stil bij onze successen
We maken tijd voor elkaar

Aanbod

De kans om (financiële) steun en toeverlaat van verschillende organisaties te worden en zo bij te dragen aan hun succes. Een goede work-life balance. Een gezellig kantoor met gezamenlijke lunches en verschillende uitjes. Een centrale locatie in Den Haag op loopafstand van het Centraal Station.

Aanvankelijk dienstverband van 12 maanden met de intentie om dit om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Brutosalaris tussen € 2.400 – € 2.800 (op basis van 40 uur), afhankelijk van kennis en ervaringsniveau.

Interesse?

Stuur een mail met je motivatie en cv naar maarten@bondcenter.nl.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Maarten van Koolwijk op telefoonnummer 06-29278964 of kijk op bondcenter.nl.

Of solliciteer direct!

  CV (filetypes:txt|doc|docx) *

  Motivatie (filetypes:txt|doc|docx)

  ‘Ik krijg in korte tijd de kans om met alle aspecten van bedrijfsadministratie kennis te maken. Vrijwel geen dag is hetzelfde. Mijn collega’s zijn erg hulpvaardig en altijd bereid om me op weg te helpen. Hierdoor voel ik me een volwaardig lid van het team. Dit maakt mijn stage zowel leerzaam als leuk!’

  Mikey

  Stagiaire 2018

  ‘Bij BONDcenter denk ik aan uitdaging, betrokkenheid en een positieve sfeer. Ik heb mijn stage bij BONDcenter als leerzaam en uitdagend ervaren, dankzij de veelzijdige taken en werkzaamheden op bijna alle gebieden van de financiële boekhouding. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van communicatie, samenwerken en klantcontact.’

  Laura

  Stagiaire 2019